Predstavitev podjetja ROMET d.o.o.Podjetje Romet d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2001. Osnovna dejavnost je bila najprej veleprodaja in maloprodaja agrokmetijskega in gradbenega materiala. Poleg osnovnega gradbenega material vam ponujamo še različne vrste barv in lakov, čistila, vijačni material, zidarsko orodje, elektro in vodovodni material.

Leta 2003 smo preuredili prvo etažo v nov salon keramike, kjer lahko izbirate keramiko različnih španskih in italijanskih proizvajalcev. Naj povemo, da pri vseh tujih dobaviteljih nastopamo direktno z lastnim uvozom. Razširili smo tudi ponudbo sanitarne keramike in kopalniškega pohištva in opreme. Nudimo vam tudi ves vezni material za keramiko, kot je lepilo, različne vrste emulzij, fugirne mase, zaključne letve in križce. Nudimo tudi vso potrebno orodje za keramičarstvo.

Podjetje Romet ima tudi lasten vozni park. Opravljamo prevoze gradbenega materiala za naše kupce na njihovo gradbišče. Veseli smo, da se krog naših kupcev iz leta v leto širi. Veseli nas, da imamo veliko rednih kupcev, ki s seboj pripeljejo nove kupce. S svojo ponudbo se trudimo zadovoljiti naše stranke po najboljših močeh. Smo zelo elastični in pripravljeni na nove izzive naših kupcev.

S spoštovanjem
Ekipa podjetja ROMET d.o.o.
Romet Podjetje Za Proizvodnjo, Trgovino In Storitve D.O.O.
Mariborska c. 1
SI-2352 Selnica ob Dravi
Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Mariboru, datum vpisa: 31.1.2001
Pravna oblika podjetja: družba z omejeno odgovornostjo
osnovni kapital družbe: 1.459.956,00 €, nevplačanih vložkov ni
Matična številka: 1581210000
Identifikacijska številka/UID: SI76293971
TR IBAN: SI56 0451 5000 0166 378 odprt pri NOVA KBM d.d.
TR IBAN: SI56 2410 0900 4756 650 odprt pri RAIFFEISEN BANKA D.D.

Tel. +386 2/ 673 50 30
Fax: +386 2/ 673 50 32
Mail: info@romet.si
Web: www.romet.si


AVTORSKE PRAVICE

Vsa besedila, slike, grafike, video odlomki, tonski dokumenti in drugi materiali, ki so objavljeni na spletni strani www.romet.si podjetja Romet d.o.o. , so avtorsko zaščiteni. Avtor je ali Romet ali oseba oz. institucija, ki je omenjena v navedbi vira. Reproduciranje, masovno razmnoževanje ali objava informacij, ki so na spletni strani, ni dovoljena. Dovoljenje za tiskanje ali razmnoževanje se lahko v posebnem primeru dodeli v pisni obliki.POGOJI UPORABE
Splošni pogoji za uporabo spletnih storitev Romet-a.

1. Izključitev odgovornosti:

Glede na vsebino ponudbe na spletni strani www.romet.si Romet uporabnike opozarja, da to ponudbo uporabljajo na lastno odgovornost. Romet bo po svojih najboljših močeh poskrbel za pravilnost vsebin, objavljenih na spletni strani. Romet ne prevzema nobenega jamstva za aktualnost, pravilnost, popolnost ali kakovost informacij, ki so dane na razpolago. Garancijski zahtevki proti Romet, ki se nanašajo na materialno ali idejno škodo, do katere je prišlo zaradi uporabe ali neuporabe ponujenih informacij oz. zaradi uporabe nepravilnih in nepopolnih informacij, načeloma niso možni. Vse ponudbe so neobvezne in neobvezujoče. Romet si izključno pridržuje pravico do spreminjanja, dopolnjevanja, brisanja ali objave delov strani ali celotne ponudbe brez posebne napovedi.2. Opozorila in spletne povezave:

Za vsebine tretjih oseb, na katere je opozorjeno z neposrednimi ali posrednimi opozorili (,,Povezave’’), Romet ne prevzema nobene odgovornosti. Romet nima nobenega vpliva na trenutno in prihodnje oblikovanje, vsebin ali avtorskih pravic s povezavami povezanih strani. Zato se s tem Romet izrecno oddalji od vseh vsebin strani, povezanih s spletno povezavo. Ta sklep velja za vse znotraj lastne spletne ponudbe postavljene povezave in opozorila, kot tudi za tuje vpise v knjige gostov, diskusijske forume in seznam elektronskih naslovov Romet-a. Za nezakonite, nepopolne vsebine ali za vsebine z napakami in predvsem za škodo, ki nastane pri uporabi ali neuporabi ponujenih informacij takšne vrste, odgovarja le ponudnik spletne strani, na katero je bilo opozorjeno, in ne oseba, ki prek spletne povezave samo opozori na vsakokratno objavo.


3. Avtorske in stvarne pravice:

Romet si prizadeva, da pri vseh objavah upošteva avtorske pravice uporabljenih besedil, slik, grafik, video odlomkov in tonskih dokumentov, da uporabi besedila, slike, grafike, video odlomke in tonske dokumente, ki so njegovi ali od pogodbenih partnerjev, ali da poseže po nelicenčnih besedilih, slikah, grafikah, video odlomkih in tonskih dokumentih. Vse v sklopu spletne ponudbe imenovane in po potrebi s strani tretjih oseb varovane blagovne in poslovne znamke so neomejeno podvržene določilom posameznim registrskih pravic in lastninskim pravicam posameznega registriranega lastnika. Že samo zaradi imenovanja ni možno sklepati, da blagovne znamke niso zaščitene s pravicami tretjih oseb. Avtorske pravice za objavljene, izdelane objekte s strani Romet-a ali s strani njegovih pogodbenih partnerjev si pridržuje le Romet kot avtor strani. Razmnoževanje ali uporaba teh grafik, tonskih dokumentov, video odlomkov in besedil v drugih elektronskih ali tiskanih publikacijah ni dovoljeno brez izrecnega pisnega dovoljenja avtorja Romet-a.

4. Varstvo podatkov:

Če znotraj internetne ponudbe obstaja možnost vnosa osebnih ali poslovnih podatkov (elektronski naslovi, imena, naslovi), je izdaja teh podatkov s strani uporabnika izključno prostovoljna. Z oddajo svojega poštnega naslova oz. naslova elektronske pošte uporabnik izjavlja (do preklica), da se strinja naročen informacijski material Romet-a (okrožnice, poštne pošiljke) prejemati prek pošte in/ali elektronske pošte. Nadalje se uporabnik strinja z elektronsko evidenco in nadaljnjo obdelavo svojih podatkov. Romet bo te osebne podatke uporabil samo za izvedbo storitev, ki jih bo naročil uporabnik oz. za obveščanje uporabnika o terminih, prireditvah, programskih točkah, spletnih storitvah in storitvah Romet-a. Podatki, ki jih bo uporabnik objavil, bodo obravnavani strogo zaupno, in sicer v skladu z določili Zakona o varstvu podatkov v posamezni veljavni evidenci, razen če bo prišlo do zakonske in pravne nujnosti za varovanje pravic ali lastnine Romet-a ali varovanja interesov drugih uporabnikov.

5. Piškotki:

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, spletno analizo Google Inc. ("Google"). Google Analytics uporablja t. i. piškotke, tekstovne datoteke, ki se shranijo na Vašem računalniku in omogočajo analizo uporabe spletne strani. Informacije, nastale prek piškotkov pri uporabi te spletne strani, se praviloma prenesejo na strežnik Googla v ZDA in se tam shranijo. V primeru aktivacije IP-anonimnosti na tej spletni strani se Vaš IP-naslov Googla znotraj držav članic Evropske unije ali v drugih pogodbenih državah Dogovora o Evropskem gospodarskem prostoru prej skrajša. Samo v posebnih primerih se prenese celotni IP-naslov na strežnik Googla v ZDA in se tam skrajša. Po naročilu upravljavca te spletne strani bo Google te informacije uporabil, da bi ocenil Vašo uporabo spletne strani, z namenom, da bo sestavil poročila o spletnih aktivnostih in da bo za spletnega upravljavca opravljal nadaljnje storitve, povezane z uporabo spletnih strani in uporabo interneta. Vaš IP-naslov, ki je z Vašega iskalnika posredovan v sklopu Google Analytics, se ne spaja z drugimi podatki Googla. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo Vaše programske opreme iskalnika. Opozarjamo pa na to, da v tem primeru eventualno ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Evidenco podatkov za Google, povzročeno zaradi piškotkov in uporabe spletne strani (vključno z Vašim IP-naslovom), kot tudi obdelavo teh podatkov s strani Googla lahko preprečite, tako da tukaj naložite in inštalirate razpoložljiv vtičnik iskalnika.

6. Facebook:

Ta spletna stran uporablja programe socialnega omrežja Facebook(vtičniki). Vtičniki so označeni z logotipom Facebooka ali z dodatkom ''Všeč mi je''. Kakor hitro uporabnik prikliče spletno stran, vtičnik vzpostavi neposredno povezavo med iskalnikom uporabnika in strežnikom Facebooka. Facebook tako prejme informacijo, da je uporabnik s svojim IP-naslovom obiskal spletno stran Romet-a. Če je uporabnik s svojim računom na Facebooku prijavljen in klikne na ikono ''Všeč mi je'', se lahko naredijo povezave vsebin naših spletnih strani na profilu Facebooka. Tako lahko Facebook dodeli obisk naših spletnih strani uporabniškemu računu uporabnika. Romet opozarja na to, da Romet ni seznanjen z vsebino posredovanih podatkov in z njihovo uporabo prek Facebooka. Takšen prenos lahko uporabnik prepreči, tako da se pred obiskom spletne strani odjavi s Facebooka. Glejte tudi Opozorila o varovanju podatkov na Facebooku.

7. Pravnomočnost izključitve odgovornosti:

To izključitev odgovornosti je treba sprejeti kot del spletne ponudbe, na kateri je bilo opozorjeno na to spletno stran. Če deli ali posamezne formulacije tega besedila več ne ustrezajo ali ne ustrezajo popolno veljavni pravni podlagi, ostanejo preostali deli dokumenta po vsebini in veljavnosti nedotaknjeni.


Romet d.o.o. 2013. Vse pravice pridržane.
Spletna stran www.romet.si uporablja t. i. piškotke (cookies), ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naše spletne strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, spremljanje statistike obiska in podobno. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladnosti z interesi in preferencami uporabnikov spletnih strani. Kaj so piškotki in zakaj so potrebni? Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ni treba več vnašati. S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov. Nastavitve vseh sodobnih spletnih brskalnikov omogočajo uporabo piškotkov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije z našo spletno stranjo. Piškotke, ki so shranjeni na vašem računalniku, lahko vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika (zgodovina in uporaba piškotkov). Piškotki, ki zbirajo podatke o uporabi spletne strani Spletna stran pro-bit.si zbira tudi podatke o uporabi spletne strani in spletnih storitev. Z orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz vašega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta ste prišli, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami ste nas poiskali, katere strani ste si ogledali na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš brskalnik. Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberemo informacije o tem, katere spletne strani si ogledate in katere povezave kliknete, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedete na naših spletnih straneh. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest.
Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo
Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani, so usklajeni z novim EU zakonom o uporabi piškotkov ter sledijo smernicam Informacijske pooblaščenke Republike Slovenije. 1. Nujno potrebni piškotki (lastni piškotki) Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani in njenih funkcij. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava kot uporabnik spletne strani). 2. Izkustveni piškotki (začasni piškotki) Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika, uporabljamo pa jih za izboljšanje delovanja spletne strani v bodočih verzijah. 3. Funkcionalni piškotki (trajni piškotki) Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime) in zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo ter napredne, personalizirane funkcije. 4. Oglasni ali ciljani piškotki (začasni piškotki) Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij.